Prive wellness

Welkom bij Geboortecentrum Mini & Me, waar we trots zijn op het bieden van een intieme en ontspannen privé wellnesservaring voor het hele gezin. Onze spa is het perfecte toevluchtsoord voor gezinnen die op zoek zijn naar rust te midden van de hectiek van het dagelijks leven.

Maak een afspraak

Goed om te weten: 

  • Voor ieder arrangement mag je 10 minuten tot maximaal 30 minuten eerder voor het starten van jouw arrangement op locatie zijn. 
  • Maximaal 4 personen per ruimte. (kinderen vanaf 10 jaar)
  • Voor het in gebruik nemen van ons saunacomplex en bubbelbad dient u eerst een douche te nemen. 
  • Het is verboden in ons complex producten toe te voegen aan het bubbelbad. (Badschuim etc.)  
  • Het is verboden drank en/of eten te nuttigen in de sauna en bubbelbad, u kunt dit nuttigen in het loungegedeelte. 
  • Wij vragen om geen drank en of etenswaar mee te brengen, er is een minibar in het complex om eventueel de nodige dranken tegen vergoeding te benutten. 
  • De directie kan in geen enkel geval verantwoordelijk gesteld worden voor verlies van goederen.
  • Wanneer schade aangebracht wordt aan het door u gehuurde complex, bent u verplicht de herstelling van deze schade te vergoeden. 
  • De badjassen blijven eigendom van Geboortecentrum Mini&Me. Indien deze aantoonbaar worden meegenomen door de klant, dan wordt dit alsnog in rekening gebracht. 
Laden...

Privé Wellness voor het Gezin:

Bij Geboortecentrum Mini & Me geloven we in het creëren van een ruimte waar gezinnen kunnen genieten van quality time samen. Onze privé wellnessfaciliteiten zijn ontworpen om een harmonieuze omgeving te bieden waar ouders, kinderen en zelfs grootouders kunnen ontspannen en genieten van speciale momenten samen. Of het nu gaat om een ontspannende dag uit of een viering van een speciale gelegenheid, onze spa is de ideale plek om te ontsnappen aan de drukte en quality time door te brengen met uw dierbaren.

Ontsnap naar Onze Luxueuze Spa:

Onze privé wellnessruimte ademt een rustgevende sfeer en is voorzien van moderne voorzieningen om aan al uw behoeften te voldoen. Of u nu kiest voor een rustgevend bubbelbad of een saunasessie, wij streven ernaar om een onvergetelijke ervaring te bieden.

Exclusieve Privé Wellnesservaring:

Bij Geboortecentrum Mini & Me begrijpen we dat privacy en exclusiviteit essentieel zijn voor een onvergetelijke spa-ervaring. Daarom bieden wij een privé wellnessruimte die exclusief voor u en uw gezin is gereserveerd. Geen gedeelde faciliteiten, alleen pure ontspanning in een intieme setting waar u zich volledig kunt terugtrekken en genieten van uw welverdiende rust. Ontsnap aan de dagelijkse stress en gun uzelf en uw gezin de luxe van privé wellness bij Geboortecentrum Mini & Me.

Ontsnap aan de dagelijkse drukte met onze Arrangementen:

Bij Geboortecentrum Mini & Me gaan we een stap verder om uw privé wellnesservaring nog specialer te maken met onze exclusieve arrangementen. Of u nu op zoek bent naar een vleugje romantiek of een feestelijke viering van een verjaardag, onze arrangementen zijn ontworpen om uw ervaring compleet te maken.
Scroll naar boven