De Baby Spa

Bij Mini & Me in Amsterdam West kan je met je mini helemaal ontspannen tijdens de baby spa.

Maak een afspraak

Goed om te weten:

  • Wij hebben de beschikking over vier whirlpool badjes, wat inhoudt dat wij per sessie maximaal vier baby’s tegelijkertijd ontvangen.
  • Voor ieder arrangement mag je 10 minuten tot maximaal 30 minuten eerder voor het starten van jouw arrangement op locatie zijn.
  • Max twee volwassenen bij gewone sessies. Bij privésessies mag meer.
  • Wij hebben de beschikking over een afgeschermde ruimte, waar een moeder haar baby in alle privacy borstvoeding kan geven.
Laden...

Baby Spa & Wellness

Geboortecentrum Mini & Me introduceert een uniek concept in Amsterdam, dat gericht is op de zorg voor zowel ouders als hun kleintjes. Als het eerste spa- en wellnesscentrum in de hoofdstad en de Randstad dat speciaal is ontworpen voor baby’s, stimuleren we de ontwikkeling van je baby tijdens een bezoek aan Mini & Me.

Dankzij onze babyvriendelijke drijfringen kunnen baby’s veilig en zelfstandig in het water bewegen. Onze spa en wellnessfaciliteit is volledig afgestemd op de behoeften van baby’s van 0 tot ongeveer 8 à 9 maanden. Het wordt ten zeerste aanbevolen om zo vroeg mogelijk met baby spa-sessies te beginnen om vertrouwdheid te bevorderen en om optimaal te profiteren van de ontwikkelingsvoordelen.

Babymassage

Babymassage is een ontspannende manier om je baby te kalmeren en jullie band te versterken. Het komt oorspronkelijk uit India, waar het bekend staat als ‘Shantala’. We hebben Shantala aangepast aan lokale behoeften en omstandigheden, rekening houdend met klimaat en verzorging. Babymassage is gunstig voor zowel baby’s als ouders, waardoor er quality time ontstaat. Het is vooral nuttig voor moeders met postpartum depressie en vaders die meer betrokken willen zijn. Start de massage bij voorkeur na de vierde week (in sommige gevallen na de zesde week), omdat het anders te inspannend kan zijn voor je baby. Tijdens de sessie leer je masseren onder begeleiding van een ervaren babymasseuse, die je de juiste technieken aanleert voor thuisgebruik.

Mooi gelegen in Amsterdam

Je vindt de nieuwe prachtige wellness center op Johan Huizingalaan 180, 1065 JJ in Amsterdam, waar je terecht kunt voor diverse diensten.

We zijn telefonisch en per e-mail te bereiken.

Openingstijden Baby Spa (Alleen op afspraak)

Maandag – gesloten
Dinsdag – gesloten
Woensdag – 10:00 – 12:00
Donderdag – gesloten
Vrijdag – gesloten
Zaterdag – 10:00 – 17:00

Enthousiast? Maak dan nu een afspraak!

Maak online een afspraak.

Onze locatie

Johan Huizingalaan 180
1065 JJ Amsterdam

Contact

E-mail: info@minimecenter.nl

Contactformulier

Scroll naar boven