Cursus: Zwanger en Ontspannen

Een ontspannen voorbereiding op je bevalling met onze 5-Weekse Cursus bij Geboortecentrum Mini & Me

Ben je zwanger en op zoek naar een zorgvuldige voorbereiding op de bevalling? Bij Geboortecentrum Mini & Me bieden we een speciale 5-weekse cursus “Zwanger en Ontspannen” aan, ontworpen om jouw zwangerschapsreis te verrijken en je vol

Onze ervaren instructeurs nemen je mee op een reis van 5 weken, waarin ze hun deskundigheid delen en je voorzien van waardevolle informatie over zwangerschap, bevalling en postnatale zorg.
Leer effectieve ontspanningstechnieken die specifiek zijn afgestemd op zwangere vrouwen. Van ademhalingsoefeningen tot mindfulness, wij bieden tools om stress te verminderen en innerlijke rust te bevorderen.

De cursus omvat zachte, zwangerschapsvriendelijke oefeningen om je lichaam voor te bereiden op de bevalling. Bouw kracht op en verbeter flexibiliteit onder begeleiding van onze professionals.

Ontmoet andere aanstaande moeders en creƫer een ondersteunende gemeenschap. Samen delen we ervaringen, vragen en tips, wat zorgt voor een gevoel van verbondenheid tijdens deze bijzondere fase van het leven.

Enthousiast? Maak dan nu een afspraak!

Neem contact met ons op of maak online een afspraak!

Onze locatie

Johan Huizingalaan 180
1065JJ Amsterdam

Navigatie adres:
Van Mourik Broekmanstraat 8
1065 EB Amsterdam

Contact

E-mail: info@minimecenter.nl
Telefoon: 020 2111 239

Contactformulier

Scroll naar boven